Uppdatering av lediga stugor.

Under vecka 26 och 27 (24/6-8/7) har vi alla typer av stugor lediga (5, 6 och 8 bäddar). Under vecka 26 & 27 lämnar vi en rabatt på 1000 kr om ni hyr helvecka och 500 kr om ni hyr kortvecka. Gäller på ord. pris.

Så har vi återbuds stugorna: den 12-15 juli en stuga med 8 bäddar, 26 juli till 5 augusti en stuga med 8 bäddar, 12-19 augusti en 8, en 6 och en med 5 bäddar samt under tiden 12-16 augusti en med 8 bäddar.

Stugor till sommaren.

Vi har fått några avbokningar inför sommaren. Under tiden 12-15 juli har vi en stuga med 8 bäddar, 5-19 augusti en stuga med 5 bäddar samt 12-19 augusti en stuga med 8 bäddar och en med 6 bäddar. Ring för pris.

Deppa inte – sommaren ÄR på gång!

Påskveckan har börjat med lite småtråkigt väder, det är grått och regntunga skyar lite överallt – men snart är sommaren här.
Kloten är ett paradis året runt och det gäller även sommarsäsongen. Vi rustar för solens och värmens ankomst och hoppas förstås även på din!
Hör av dig och få förslag på hur vi på Kloten kan förgylla även sommaren för dig! Vi ses i värmen!

Fira midsommar i Kloten.

Klotensbyalag har nu haft möte. Där bestämdes att vi även i år ska ha vår midsommarfest på fotbollsplan. Vi träffas på morgonen för att plocka blommor och klä midsommarstången. FESTEN startar 13.00 med dans. Som vanligt serveras kaffe, saft med bröd, vi har fiskdamm, pilkastning, fotbollstävling och lotterier. Välkomna!

Glöm inte att Thomas har PUBEN öppen på midsommardagen.

Campingen öppnar till PÅSK

Våren kom med rasande fart i år. Campingen har tinat fram och vi har städat servicehuset, så vi öppnar campingen till PÅSK. Ryktet säger att isättning av fisk sker den här veckan. SÅÅ hjärtligt välkomna till Kloten i påsk.

PÅSK I KLOTEN

Nu är det inte långt till PÅSK.
Glöm inte att boka en stuga i Kloten. Boka och betala torsdag till söndag och du får stanna till måndag.
Långfredagen har vi PUBEN öppen som vanligt.